08 de març 2010

Primer feia gràcia... després hem patit !! MARXEM !!

Ens hem llevat de bon matí amb una pila de coses per enllestir. Quan hem sortit de casa plovisquejava, quan hem sortit del metro plovia. En acabar els tràmits al banc ja queien els primers delicats i blanquets flocs de neu, que morien abans de tocar el terra. Quan hem entrat a la farmàcia de la Núria per acomiadar-nos era evident que estava nevant !! quina alegria, quina il·lusió, mira que macuuuuu... Al sortir de la parada del Congrés, en el camí cap a casa, ja ens hem fotut de fred i tant bon punt hem arribat, hem corregut a buscar la càmera per perpetuar el moment. Quan la neu ja quallava formant aquells bucòlics paissatges ens hem començat a mirar amb incredulitat... que nevi així a Barcelona ? això para en 5 minuts oi ?. La neu ja cobria tots els balcons, els carrers i els cotxes i el vent llençava milers d'inmensos i terrorífics flocs cap a totes les direccions !! ai mareta que som una república bananera i no estem preparats per aquestes situacions d'emergència ! ai mareta que les notícies diuen que han tallat moltes carreteres i tenim tot el païs en alerta ! ai mareta que demà no ens enlairem cap a Londres i no comencem la nostra volta al món!!!




Demà us expliquem com ha anat. Imprimir l'article

4 comentaris:

  1. Ha arribat el dia. Endavant amb la revolució!

    ResponElimina
  2. Serà facil recordar quin día vau començar. Bon viatge.

    ResponElimina
  3. Ei Sergi!
    Sóc el Dani Moreno. Deus estar flipant una mica no...
    El Masagué m´ha dit avui això del teu viatge i he flipat. M'hagués agradat anar a la festa de despedida (es va oblidar d'avisar-me el penques...) per saber quin plan tens, per on passaràs, i comentar la jugada.
    Bé, només dir-te que evidentment em fas molta enveja (jo ara estic de tranquis, ara no em toca...;) i que si passes per Colòmbia, India, Argentina, Bolívia o el Marroc m'ho fagis saber, que et puc donar un parell d'indicacions si s'escau.
    Bè, res més company. Bon viatge a tots dos!!!
    Dani

    ResponElimina
  4. Com esteu ninuuuusssss?????
    Avui ja sortiu cap a la India, oi? Esperem notícies!
    Petonets amb curry ;)

    ResponElimina