17 d’abril 2010

Varanasi ooommmmm...

A Varanasi hem sigut quatre!! La Marina i el Jordi s’han apuntat a l’aventura i hem fet plegats desde Varanasi fins al Nepal. Trobar-te amics anant de viatge és collonut en general però trobar-nos-els a l’Índia ha estat un respir que hem agrait moltissim.


A Varanasi hem pogut veure i viure tots els contrastos de l’India. Espiritualitat, caos urbanístic i superexplotació turística formen un cóctel xocant que dia a dia se’t va ficant a les venes.

El riu Ganges es l’arteria principal de Varanasi, no només en el aspecte religiós, sinó també en els quotidians. És on llencen les cendres dels homes morts, on va a desembocar el sistema de clavegueram de la ciutat, on floten restes d’animals en descomposició, on es renten les dents, on es banyen amb sabó, on juguen, on renten la roba, on preguen i per on deambulen barques carregades de turistes amb la boca oberta. Nosaltres no vam ser l’excepció.







Per evadir-nos del ritme frenètic de la ciutat i perquè fer ioga a l’Índia és supercool i nosaltres som supercool, vam anar a fer una sessió d’una hora amb el mestre Yogui que tenia panxa de “Bubu” de tan menjar emparedados de crema de cacahuete. La sessió va ser molt divertida i sorprenentment dura... Era yoga militar!! Després dels primers dotze “saludos al sol” gairebé no recordàvem com ens deiem ni com haviem arribat allà... us deixem amb una fotografia presa uns segons abans que comencessim a levitar....




Inhaleu.... Exhaleu.... Imprimir l'article

4 comentaris:

  1. que bons, esteu monissims! i es q el yoga sembla q no pero es dur ehhhh

    molts ptns! ara aneu cap a nepal?

    ResponElimina
  2. Espero les sessions que ens fareu en tornar.

    ResponElimina
  3. Llàstima no provar el "xupito de ganges"...amb la seva versió "d'agua turbia"...jajaja

    Salut i aigua!

    ResponElimina
  4. molt bé això de fer yoga... per cert, al meu gimnas del carrer maignon també en fan! jejej

    Bé sergi, les coses van una mica baldades... l'espaÑol ens va putejar de valent i ahir amb l'inter vam pinxar en tota regla... toca remuntar a l'inter i gasificar a l'estil 3r reich a tots els pericos i periques de catalunya (començant pel pol!).

    D'altra banda us comunico que m'han donat la beca! yuhuuuuu... així que quan torneu seré tot un becari d'universitat!!

    aitor

    ResponElimina