03 d’abril 2011

Un dia express per Istanbul... de gorra!

Som uns amants del viatge independent... pero es que a vegades t'ho posen tant facil que es impossible resistir-se a la temptacio del "tour organitzat"... som uns pecadors!!

Per volar de Sudafrica a Etiopia, el bitllet mes barat era el que operava Turkish airways amb escala a Istanbul (extrany pero cert). Com que l'escala era de 13h estavem rumiant si valia la pena pagar la visa, el transport, entrades a museus, etc. i sortir a fer un volt express per aquesta ciutat historica. Els dubtes es van acabar quan un amic (gracies Carles!) ens va passar el xivatasso: Turkish Airways paga un tour organitzat a tots els seus viatgers internacionals que fan escala a Istanbul mes de 6h. El tour ho inclou tot: transport, entrades als monuments i museus, guia de parla anglesa, i esmorzar i dinar tastant les especialitats locals.

Posats a trair els nostres principis...ho vam fer per la porta gran: furgoneta privada per anar d'un lloc a l'altre, companys de viatge amb qui no tens res en comu (quins silencis!), menu prefixat als restaurants i un guia que passeja amb la ma alsada subjectant el mitic cartell de "follow the guide"... anirem a l'infern!!

Vam "tatxar" de la llista els principals atractius de la ciutat... els obeliscs egipcis, la Blue Mosque, la Basilica Cisterna, Santa Sofia...o era Santa Cisterna i els blue Obeliscs? En tot cas quan la gent ens pregunti podrem dir que "tot molt maco" i quan obrin l'album podran veure totes les fotos com a comprovant d'assistencia :)

Com be deia Groucho Marx: "Estos son mis principios, pero si no le gustan, tengo otros..."

 PD: Etiopia es un pais fascinant... pero les connexions a internet son frustrants... no hem pogut carregar ni una de les fotos del nostre tour gratuit! Potser mes endevant la cosa s'arregla...quan poguem les penjem.
Imprimir l'article

3 comentaris:

  1. "Apostoflant", que diu en Robirosa. Ja no us ho treu ningú. Ganga!!!

    Genial la cita d'en Grouxo. Sou un pou de sapiència.

    Joan

    ResponElimina
  2. Bones figurins!!

    A pocs dies de finalitzar aquest viatge de fades...només comentar-vos que per aquí us esperem amb moltes ganes...

    Estambul? Una ciutat prou interesant, encara que sigui amb un tour espress...

    Disfruteu d'Etipopia!!

    Una abraçada!

    Adrià V.

    ResponElimina
  3. els nostres principis culturals i de motxilero també diuen que si es gratis agafa-ho! així que cap mala consciencia :-)

    Pto!

    ens veiem aviat, bieeeen!!!

    ResponElimina