Ruta

9 MARÇ 2011

Finalment, arribada l'hora de tornar a casa, hem decidit agafar un avió Buenos Aires -Cape Town i explorar algun que altre indret d'Àfrica.
Ho desitjàvem des del principi, poder incloure Àfrica en la nostra aventura, però no sabíem si els diners ni les ganes hi serien. Hi són!! així que endavant!!

Us deixem amb l'últim i definitiu mapa de la nostra ruta:

Barcelona-Londres-Viena-India(Rajastan)-Nepal-Tibet-India (Darjeeling i Sikkim)-Myanmar-Hong Kong-Malasia(illa Borneo)-Sydney-Illes Tonga-Nova Zelanda-Illa de Pasqua-Colombia-Peru-Bolivia-Argentina-Xile-Cape Town-Namibia-Etiopia-Barcelona (ja som a casa).View La nostra ruta in a larger map


19 GENER 2011

Canviem la baixada a la Patagonia. Fins ara pensàvem fer-ho per Xile però finalment ho farem pel cantó argentí, així que incloem Argentina en la nostra llista de països perque l'haurem d'atravessar de nord a sud :). Després, des de Torres del Paine entrarem a Xile i pujarem fins arribar a la seva capital.

El mapa està actualitzat amb la ruta pel món que hem traçat fins ara i també hi ha un possible recorregut d'aquesta baixada fins el punt més antàrtic.


10 AGOST 2010

Un dels grans canvis del viatge !! No visitarem les illes Cook sinó les veïnes Tonga !! els primers dies de forma relaxada i després suant la samarreta... ja us ho explicarem !


L'itinerari doncs, queda de la següent manera:
Barcelona-Londres-Viena-India(Rajastan)-Nepal-Tibet-India (Darjeeling i Sikkim)-Myanmar-Hong Kong-Malasia(illa Borneo)-Sydney-Illes Tonga-Nova Zelanda-Illa de Pasqua-Colombia-Peru-Bolivia-Xile-....23 MAIG 2010

Novetats en l'apartat Ruta !!!

-En la mesura que poguem i quan ja haguem passat pels països anirem definint millor les linies del mapa (googlemaps). D'aquesta manera, a nosaltres també ens quedarà un millor record dels llocs que hem trepitjat.

-Canvi d'itinerari !! Abandonem l'opció de visitar la part Nord-oest de l'India (Ladakh) i optem per la part Nord-est (Darjeeling i Sikkim). Després ja arribarem directament a la capital Delhi per volar fins a Bangkok (Tailandia), on no sortirem ni de l'aeroport degut als disturbis del pais, i ja volarem cap a Yangon (Myanmar).


24 FEBRER 2010

Sembla que el món és gran, però se't fa més evident quan et plantes davant un inmens mapa mundi i n'has d'escollir uns quants indrets... claves els ulls i dius "Tajikistan? des de quan està aquí Tijaskitaran?".

La primera vegada que fas una llista t'apareixen ràpidament més de 50 països en ment, i t'adones que l'elecció serà més difícil del que et pensaves. Poc a poc vas descartant segons el que tu i l'altre ja heu trepitjat, la climatologia dels llocs, el nivell econòmic del pais (que la butxaca apreta !!), la situació política i allò que realment et fa moltíssimma il·lusió pel motiu que sigui.

En el nostre cas, després de xerrar amb gent que ja havia fet viatges semblants, vam decidir quedar-nos al voltant d'uns 12-14 països per poder-los gaudir amb "certa calma".

Finalment hi ha un punt important que defineix la ruta, i són els canvis que pateix l'itinerari quan t'endinses en l'obtenció del bitllet oneworld (bitllet que ofereix una aliança de 11 aerolínies comercials per un preu que teòricament surt a compte). Aquest no vola a tot arreu i en canvi si vols conservar part de la teva idea has de volar allà on no tenies previst. Si hi voleu jugar un rato podeu clicar l'enllaç i comprovareu les limitacions de ruta.

Finalment ja tenim LA RUTA  !!! a grans trets perque tampoc tenim molt clar que farem exactament a cada pais:

Barcelona-Londres-Viena-India(Rajastan)-Nepal-Tibet-India (Ladakh)-Bangkok-Myanmar-Hong Kong-Malasia(illa Borneo)-Sydney-Illes Cook-Nova Zelanda-Illa de Pasqua-Colombia-Peru-Bolivia-Xile-....  però i el final ?? recordeu els mítics llibres "Tria la teva aventura" de la nostra infantesa...
 • Si vols seguir viatjant continua amb la pàgina Sud Africa-Namibia-Botswana (tira milles ara que hi som i fundim la visa) i després ja Barcelona
 • Si no vols seguir viatjant passa a la pàgina bitllet cap a Barcelona (esgotats i sense un duro)

3 comentaris:

 1. Illes Cook... Illa de Pàsqua... No tinc paraules!


  Xavi

  ResponElimina
 2. Ens veiem a Sydney!!

  Angels i Jordi

  ResponElimina
 3. Uau núria! Vaya viatge!

  Disfruteu!

  guillem

  ResponElimina