02 de maig 2010

Bandipur I love you !

Que bonic és Bandipur!! Quina delícia!! Aquí ens hi estarem uns dies encara que no tinguem aigua corrent i l'haguem d'anar a buscar a la font del poble que està a 20 minuts de l'hostal.


El poble s'enfila fins al cim d'un turó, en el trajecte que uneix Pokhara i Kathmandu. Les cases del poble conserven l'estil de les cases newars, la tribu que ha poblat majoritàriament aquestes terres des de la creació del Nepal. Sota els boscos que ens rodegen s'amaguen camins a l'ombra, de manera que es poden fer excursíons a mig matí sense perill de patir una insolació. Hem anat a les coves Siddha Gufa, les més grans del Nepal, i a una granja de producció de seda, on es formen els capolls d'on s'extreu el fil.

Genial Bandipur!

Carrer principal de Bandipur, Nepal.


En Sergi disfrutant d'una gran partida d'escacs amb unes peces a l'estil hindu.


Una classe magistral sobre la seda.
Imprimir l'article

10 comentaris:

  1. que bo sergi, tu i els escacs..el Markus vol revancha quan torneu!

    un pto molt gran!

    ResponElimina
  2. sergi... qui va guanyar?

    aitor

    ResponElimina
  3. Preciós Bandipur, no ens estranya que hi romangueu uns dies. Disfruteu !

    Joan

    ResponElimina
  4. Espero que guanyessis Sergi ! Jo ja vaig deixar en bon lloc els catalans al Marroc en la meva competició amb l'Ibrahim. El millor de tot es que tot just acabeu de començar el viatge. Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Per cert la foto negre es meva... em sap greu, pero no funciona ! potser es perque escric amb el MAC.... pero no dec ser l'únic. Espero que ben aviat algu en posi una de mes guapa.

    ResponElimina
  6. Ei amics! No tinc vergonya, dos mesos de l'inici del viatge i encara no he deixat ni un trist comentari!
    Però bueno, arribo amb ganes, a partir d'ara prometo donar signes de vida (i vitalitat, més important) més sovint.
    He vist la cara que fèieu el dia de la festa (blanc pàlid) i el que dueu ara, i sumat al somriure puc veure que la cosa us va de conya. Estic molt content de veure-us disfrutar així.

    Guapos!

    Marc Iniesta

    ResponElimina
  7. Nuria i Sergi04 de maig, 2010

    Amics!!!

    Aitor! Aquest dia vaig guanyar! No es veu be a la foto pero darrera nostre hi havia un paisatge alucinant, una vall plena de feixes amb les muntanyes al fons.. va ser molt guapo. Mar la "revancha" esta servida, i despres desempatem al tac. Juanma la teva proesa contra l'Hibrahim al Marroc no te comparacio possible, tu si que vas fer patria!! Despres de Guifre el Pilos tu ets l'heroi catala!! Jejejeje.. merci a tots per comentar el blog, (merci per afegir-t'hi Markitus) es la millor motivacio per seguir escrivint. Joan! Em va fer molta ilusio veure el blog impres, va ser un detallasso. Sou els millors! us estimem molt!! Seguim escrivint!!

    Sergi i Nuria

    ResponElimina
  8. Eis! continuo seguint-vos amb atenció... m'ha encantat el rinoceront!

    un petonàs enorme!

    ResponElimina
  9. Nuria portes uns pantalons molt tropicals, son palmeres?

    pto!

    ResponElimina
  10. Hola guapos!!!
    Veiem que aneu be!!

    He lleguit el que heu explicat del Nepal i m'he mort de ganes d'anari així que crec que us copio i vinc d'aqui uns dies!!!

    Petonets a disfruar-la !!!

    Monik

    ResponElimina