27 d’abril 2010

Jungle walk !

Quan un elefant salvatge et persegueix has de córrer sense mirar enrere fins a acabar l’aire que tens als pulmons, escollir un arbre prou robust i enfilar-t´hi tan amunt com puguis per sortir del seu abast”

Al parc nacional de Chitwan s’hi entra creuant el riu Rapti, una frontera natural situada al nord que tanca un àrea protegida de 932 km2. En aquest parc s’hi poden trobar multitud d’espècies de flora i fauna, tot i que en els últims anys el nombre d’exemplars i espècies ha anat decreixent en la mesura que els conflictes del país augmentaven. En el període en què els maoistes i el govern-monarquia lluitaven per fer-se amb el poder, el parc va esdevenir un dels escenaris de batalla, deixant la protecció de les espècies en un segon pla. En l’últim parell d’anys sembla que el pais s’ha estabilitzat i això també ha repercutit en la millora de la salut del parc.

 







Són les tres de la tarda, damunt nostre crema un sol infernal. Caminem apartant unes canyes de bambú que ens doblen l’alçada... en Bharat va davant assegurant el camí, després anem nosaltres i darrera el seu pinche que si ens diuen que el va criar una lloba en les profunditats de la selva ens ho creiem...

De sobte en Bharat s’atura, ens fa un gest amb la mà i avança sigilosament... sembla que tindrem premi!! Nosaltres esperem que ens doni permís per avançar en el moment en que es gira acollonit i ens xiuxiueja “Run! Run!” i comença a córrer despavorit. El pinche se’n adona del nostre desconcert, ens agafa pel braç i comença a gambar amb un guiri a cada mà canyes a través. En els següents deu minuts els nostres peus no toquen el terra.

Un cop fora de perill ens ensenyen el motiu d’alarma. A la llunyania veiem una taca grisa, és un inmens elefant salvatge. Imprimir l'article

4 comentaris:

  1. Epa nois!!!

    m´esteu fent agafar unes ganes de deixar Munic i venir-vos a fer una visita... Passeu-ho molt i molt be!!

    Un petó!

    Elisenda

    ResponElimina
  2. Enorme el rinoceront!!!! Que guapo!!!! Quina passada! Ja sabeu que jo pagaria el que fos per veure-ho també! Me n'alegro que ho disfruteu!!!!

    Per cert, jo em pensava que el video serien els 100 metres en 8 segons i mig per la jungla davant de l'elefant!!!! jejeje... Ja vau fer bé de corre!!!

    Petons!!!

    ResponElimina
  3. Cagúndena! Quina por! Vau fer rècord mundial, no?

    Molts petons i, sent el dia que és, VISCA EL BARÇA! (que ja sé que a vosaltres no us deu preocupar massa, però aquí tothom està pendent del partit d'avui!).

    SUsanna

    ResponElimina
  4. guapuuuuus!!! ja veig q no us avorriu...

    molts ptns de la clara i meus!

    ResponElimina