06 de gener 2011

Han vingut els Reis!! Guanyadors concurs amazònic

Quin èxit! Gràcies a tots per participar!! Hem vist que molts de vosaltres heu fet recerca cibernètica, cosa que ens encanta però a la vegada ens fa una mica de por perquè nosaltres no ho hem fet, ens hem refiat de les explicacions del nostre guia René, autòcton de la zona encara que tingui nom d'artista francès...

Dit això, anem al tros. La solució és la següent:

Maten o poden matar: 3,6,7,8,10,11

Són criatures inofensives: 1,2,4,5,9

El sistema de puntuació l'hem ajustat una mica respecte el què vam dir per fer-lo més just. Segons el què deia el primer post només contava el nº d'encerts, cosa que no tenia massa sentit perquè llavors la persona que posava que tots mataven era evidentment la guanyadora, amb 6 encerts (i 5 errors és clar). El sistema que hem decidit és que la puntuació final de cadascú és nº encerts menys nº d'errors.

I els guanyadors són.....

(redoble de tambores)

Maria Àngels Ramos Avilés... natural d'Andalusia i que resideix actualment al C/ Venècia a Barcelona, treballa a l'hospital de Sant Pau i afirma que la seva passió és la pintura. L'Àngels té 5 encerts i cap error. Mama et vas deixar els chanchos troperos!! Quan van en manada de 100 a 300 et mengen viu!!
L'Àngels s'endú a casa un magnífic collaret fet per nosaltres mateixos amb llavors i fruits de la selva amazònica (concretament és fet de chonta, wairuro i motaku).


Marc Guiu Comadevall... natural del C/ Joànic de Gràcia i que actualment resideix prop del mercat de Sant Antoni. El Marc treballa al Parc Científic de Barcelona i afirma que la seva passió és el bàsquet i últimament no para de córrer mil tipus de curses diferents. En Marc té 6 encerts i 1 error. Germanet ! el primer és un insecte inofensiu !
El Marc s'endú a casa uns impressionants estalvis individuals per a dues persones, fets de les fibres d'una palmera amazònica de la qual no vam apuntar el nom.


Sabem que aquest resultat desperterà suspicàcies entre els nostres amics, gent desconfiada que sovint dubten de la nostra integritat. Només us podem dir que qualsevol queixa o apel·lació es pot enviar a la següent adreça: Camino de las palmeras altas, segunda cabaña a la derecha, Rurrenabaque, Bolivia. Apartado de correos: sin apartado. Allà hi ha un home que es diu Pánfilo que rep les cartes i les llegeix amb molta atenció i carinyo (l'únic que passa és que a en Pánfilo li encanta la tonyina i a vegades deixa les cartes pringades d'oli, o sigui que potser es perd informació...).

Gràcies de nou a tots per la participació!!!! Ens ha fet molta il·lusió que s'animés tanta gent!!! Ens hem divertit molt llegint les respostes... Mama (Magdalena)!! vam riure moooolt, què vol dir que cap mata?! no duraries ni 20 segons enmig de la jungla, prova de fer-li moxaines a un caiman !

Berggren!!! Cuando volvamos a Bcn nos vamos a hacer unas birras al Raval!! Me ha hecho mucha ilusión saber de ti. Un abrazo!

Feliços Reis a tots!! Sou els millors!! Imprimir l'article

6 comentaris:

  1. Felicitats als guanyadors!!!!

    No tenia en perspectiva anar a la selva, però a partir d'ara encara m'ho rumiaré més, doncs ja veig que només de posar-hi el peu, se'm cruspirien sencera.

    Magdalena.

    ResponElimina
  2. tot queda en familia??

    tooooongo!

    o com diuen a intereconomia: VILLARATO!

    aitor

    ;)

    PD: l'espaÑol cau a vuitens després de perdre l'anada al calderon (1-0) i empatar al, ja no infranquejable, estadi de Cornellà (1-1)... ohhhh!!! Com va dir Pochettino: "la copa es una competiSión hecha a medida para este equipo" jijiji!

    ResponElimina
  3. Es que amb els insectes mai se sap...quan més petits més malparits!!!

    Apa, molts petons, i ja espero amb candeletes aquests estalvis de fibra de no sabem què!!!! No matarà, no?

    Molts records!!!!!

    Marc

    ResponElimina
  4. UUUEEEEAA¡¡
    Després de las nadales, només canto alló de:
    We are a champion my friend¡¡¡¡

    (La errada dels chanchos troperos es deu a que per mí els chanchos son porcs ( no jabalíes com en castellá)per aixó no vaig caure amb lo dels pocs senglars ...."el quesu con lo fácil que se ve que es quesu que lo llamen formatge"
    Estic desitjan que arriveu vosaltres i el meu collaret.
    Petons
    Angels

    ResponElimina
  5. Con dos palabras: "im presionante" tot el que expliqueu.
    Ja veig que a la tornada, tot us semblará avorrit. Us veig com el Cocodrilo Dunde a Nueva York.
    (Sempre podeu fer un curs de desjunglarització que consistirá en anar a comprar el primer día de les rebaixes, agafar el cotche a hores puntes de la tornada de un pont, anar a la platja de Barcelona al mitjdia del juliol, anar de vacances a Lloret, etc.)rapidament estareu a tó, no us preocupeu, mentres tant, continue-ho gaudint de aquesta interesant vida i aprofite-ho al maxim totes aquestes vivencies.
    Petons
    Angels

    ResponElimina
  6. Sergi i Nuria10 de gener, 2011

    Molt be guanyadors!! i participadors!! si si Aitor... tot queda en familia!! Felicitats Marc i Angels, teniu el primer curs de "superviviencia en la jungla" superat. Marc la majoria d'insectes no maten però com dius són bastant malparits... fins fa dos dies encara ens estavem treient garrapates de zones "compromeses"... tot molt glamouros...
    Una abraçada gent!!

    ResponElimina